Deţinătorii de locuri de înhumare, anunţ important

cautam-reporteri-republikanews

Deţinătorii de locuri de înhumare, anunţ important

Primăria municipiului Ploieşti informează concesionarii/moștenitorii locurilor de înhumare din cimitirele administrate de municipalitate, faptul că, toate plăţile, care implică serviciile prestate de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L, se achită la administraţia fiecărui cimitir,. Acest lucru se efectuează cu obligaţia eliberării chitanţei/facturii, conform legislaţiei în vigoare.

Administraţia publică ploieşteană nu încurajează, sub nicio formă, practici ilegale care constau în oferirea unor sume de bani groparilor, oricărui alt angajat al societății de profil sau unor terțe persoane, pentru prestarea serviciilor menționate în Regulamentul de Organizare și Funcționare al Cimitirelor din Municipiul Ploieşti și nu își asumă răspunderea pentru consecințele acestor acțiuni.

Persoanele interesate pot consulta tarifele corespunzătoare serviciilor funerare în regulamentul respectiv, act normativ care poate fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploieşti, în secţiunea Hotărâri ale Consiliului Local Ploieşti, la adresa:http://www.ploiesti.ro/Hotarari/2019/24_(29_august_2019)/314.pdf

Vezi şi https://republikanews.ro/un-mecanic-de-tren-a-surprins…/

mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews,ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here