Detalii zguduitoare despre cum acţiona grupul Băsescu – Andronic – Udrea – Ghiţă

Şefa DNA, Laura Codruţa Koveşi a intrat din nou în vizorul fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, după ce Dan Andronic, a făcut mai multe dezvăluiri despre cum s-au făcut alegerile de acum 8 ani. Acesta a scris luni, în EVZ, că în seara alegerilor din 2009, ar fi mers la Gabriel Oprea acasă unde i-a întâlnit pe George Maior, pe atunci şeful SRI, Florian Coldea, pe atunci prim adjunctul SRI, pe Laura Codruta Kovesi, şefa DNA şi Petre Tobă, întâlnire menită să aducă victoria lui Mircea Băsescu la alegeri, în faţa lui Mircea Geonă în alegeri, având în vedere competiţia strânsă dintre cei doi la prezidenţialele de acum opt ani.

Băsescu a suţinut  că a aflat de întâlnire abia în septembrie 2016 de la Andronic.

“Înțeleg din articolul lui Dan că ei a fost cei care au câștigat alegerile. Azi am aflat cert că le-au câștigat Kovesi, Coldea, Maior și Oprea. Păi, eu zic să-i arestăm. Dacă au falsificat alegeri, trebuie o anchetă a Parchetului General”, a declarat fostul presedinte la B1 TV.

citeşte continuarea aici http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21709839-cum-actioneaza-grupul-basescu-andronic-udrea-ghita.htm

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here