logo
RNTV Live

Ancheta paralelă făcută de o româncă din Canada, scoate la iveală detalii uluitoare despre Mădălina Manole

Detalii uluitoare. La şapte ani de la moartea cântăreţei cu "părul de foc" apar detalii noi despre caz
Mihai Constantinescu

La şapte ani de la moartea cântăreţei cu “părul de foc” apar detalii noi despre caz

Ancheta paralelă făcută de o româncă din Canada, scoate la iveală detalii uluitoare despre Mădălina Manole. Acesta a demonstrat faptul că artista a achiziţionat Furadanul nu pentru a comite un act suicidal ci pentru că avea nevoie prin curte. Mai exact, se pare că a pământul din curtea vilei din Otopeni fusese adus dintr-un cimitir. Era foarte fertil şi plin de buruieni.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/lacrimi-si-durere-la-mormantul-fetei/

„Domnul Manole le-a declarat anchetatorilor şi mi-a confirmat şi mie de numeroase ori: Mădălina, când a cumparat casa, terenul acela era foarte mlăştinos, avea o problema cu buruienile şi a comandat un pământ. Pământul care i-a fost adus a fost pământ de cimitir care era foarte fertil şi avea foarte multe buruieni. Avea probleme cu gazonul şi cu grădina. În ianuarie 2010, dacă nu mă înşel, domnul Manole îi întreba pe Mădălina şi pe Petru Mircea cum vor scapa de problema aceasta în vara care urma să vină şi Petru Mircea i-a spus că exista pesticid şi se poate face rost. Mult mai uşor decât să faci o comandă care nu stiai dacă-ţi vine până pe 14 iulie, când e ziua ta.Deci, Furadanul putea să fie si pentru grădina lor sau, cum a scris Mădălina, era pentru socrii. Faptul că ea a făcut comanda de Furadan, încă nu susţine teoria suicidului”, a povestit Mihaela Brooks.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa stirilekanald.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor