logo
RNTV Live

Deszăpezirea, între fonduri și utilaje

Dumitrescu Vlad

Ploieștiul a avut de suferit serios zilele trecute la capitolul deszăpezire. Asta pentru că operatorul Blue Planet a intervenit cu mult mai puține utilaje decât este prevăzut în contract. Motivul se pare că ar fi cel legat de bugetul alocat de municipalitate pentru serviciul de Curățenie Căi Publice și Deszăpezire.

Prima zăpadă a dat mari bătăi de cap autorităților locale! Atât străzile, cât și trotuarele au fost aproape impracticabile din cauza cantităților mari de zapada. Asta pentru că operatorul Blue Planet a intervenit cu un număr mult mai mic de utilaje față de cel prevăzut în contract.

Contractul prevede un număr de 30 de utilaje de deszăpezire și 300 de angajați care să curețe manual trotuarele.  Se pare insa ca numărul angajaţilor care ar fi trebuit să deszăpezească trotuarele au fost mai putini. Deficiențe sunt și la capitolul alocări de fonduri pentru serviciul Curățenie Căi Publice, sustin reprezentantii RASP Ploiești.

Părerile în rândul consilierilor locali ploieșteni sunt împărțite atunci când vine vorba despre fondurile alocate pentru serviciul Curăţenie Căi Publice și Deszăpezire.

Drept urmare, în Ploiești se deszăpezește și se mătură în funcție de câți bani alocă Primăria Ploiești. Am încercat să obținem un punct de vedere și conducerii societății Blue Planet, însă până la ora difuzării acestei știri nimeni nu a răspuns la telefon.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor