logo
RNTV Live

DESTIN NOU PENTRU 54 DE COPII

Marin Ana

54 de copii prahoveni aflaţi până nu demult în îngrijirea statului şi-au găsit anul acesta familii. Procedurile de adopţie în cazul lor au fost încheiate deja, astfel că ei se pot bucura de noul lor cămin. Alte aproape 200 de suflete încă așteaptă o şansă la o viaţă normală. Peste 160 dintre aceștia se regăsesc pe Profilul Public, un portal unde cei care doresc să adopte găsesc informaţii şi fotografii ale copiilor ce pot fi adoptaţi.

Deși trebuie să treacă prin tot felul de procedee juridice până să își strângă copilul în brațe, oamenii încă sunt dornici să adopte.În general cuplurile cu vârsta de peste 40 de ani sunt interesate de adopții, dar pe lista oamenilor dornici să schimbe destine se regăsesc şi tinere familii sau chiar celibatari.

În momentul de față, în Prahova, există 301 asistenți maternali profesioniști ce au în grijă  nu mai puțin de 477 de copii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor