logo
RNTV Live

Volosevici vrea să permită desfăşurarea activităţilor comerciale din Obor. Ce va face în acest sens astăzi

sursaă foto oborploiesti.ro
Mihai Constantinescu

Volosevici vrea să permită desfăşurarea activităţilor comerciale din Obor. În acest sens, va iniţia un proiect de hotărâre care să permită acest lucru.

Proiectul de act normativ va fi supus analizei şi votului forului legislativ local, respectiv Consiliul Local Ploieşti, în următoarea şedinţă ordinară, care va avea loc astăzi. În acest sens, se va solicita completarea ordinii de zi a şedinţei respective cu proiectul de hotărâre amintit.

Raportat la prevederile legale, care reglementează comerţul cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, respectiv la art. 7 din Hotărârea Consiliului Local nr. 348/2004, tipurile de pieţe ce pot fi organizate în zone publice sunt: pieţe agroalimentare, târguri, bâlciuri, pieţe mixte, pieţe volante, talciocuri.

Având în vedere aceste aspecte,  proiectul de hotărâre iniţiat de primar va aduce o specificare exactă a activităţii derulate în acest punct de lucru şi  o încadrare corecta a acestui obiectiv –  „PIAŢA MIXTĂ OBOR”.

“Dacă votul va fi favorabil în Consiliul Local vom putea redeschide PIAŢA MIXTĂ OBOR, începând chiar din acest week-end.

Aşa cum am anunţat, voi face tot ce se poate să nu blocăm activitatea din piețele municipiului Ploiești, un domeniu care reprezintă un factor important în structura economică a oraşului nostru. Depunem zilnic eforturi pentru ca Ploieştiul să funcţioneze, în această perioadă, în parametri normali. Tocmai de aceea revin cu rugămintea ca toţi ploieştenii să fie responsabili şi să respecte toate normele impuse de lege pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19” a d spus Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cetatenii-din-paulesti…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/managerul-unui-restaurant-din…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/la-ploiesti-taxele-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fosta-groapa-de-gunoi-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor