logo
RNTV Live

Descoperă colecțiile vestimentare de sezon la Ploiești Shopping City

colectie vestimentara toamna
Mihai Constantinescu

La Ploiești Shopping City, colecțiile vestimentare de sezon pot fi descoperite în magazinele partenere pe toată durata acestei toamne. Dominat de atitudinea SMART, sezonul de toamnă se traduce prin combinații de piese vestimentare versatile și gadgeturi fashion. Magazine nou deschise în centrul comercial – Sport Vision și Buzz Sneaker Station, precum și magazine exclusive în Ploiești – Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Bigotti, Sephora, își așteaptă vizitatorii cu articole urbane și atitudine smart.

În linie cu atitudinea noului sezon, Ploiești Shopping City a pregătit vizitatorilor o serie de evenimente, lansări și soluții digitale care să le ofere momente de GREAT TIMES în centrul comercial și care să îmbunătățească viața cotidină. Până pe 30 septembrie, publicul de toate vârstele este așteptat la expoziția NOI, ROBOȚII DIN FILME, unde iubitorii de tehnologie și Artificial Intelligence se pot întâlni cu cei mai îndrăgiți roboți inspirați de personaje din filmele SF.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor