logo
RNTV Live

Descinderi de amploare, inclusiv în Prahova, la suspecţi de evaziune şi spălare de bani

mascati
Mihai Constantinescu

Zece persoane, conduse la audieri

Descinderi de amploare, inclusiv în Prahova, la suspecţi de evaziune şi spălare de bani.

Zece persoane au ajuns astăzi în faţa oamenilor legii pentru a da explicaţii despre cum au reuşit să se îmbogătească peste noapte. Este vorba despre mai mulţi suspecţi bănuiţi de crearea unui prejudiciu de 1.500.000 de euro, prin spălare de bani.

Pentru a da de urma acestora în această dimineaţă au fost organizate 12 percheziții pe raza județelor Arad,  Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Prahova la sediile mai multor societăți comerciale dar şi la locuinţele suspecţilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare a banilor, prin crearea unor multiple circuite fictive cu sume de bani, provenind aparent din operaţiuni cu caracter transnațional şi investiţii de echipamente şi mijloace fixe,  cu intenția de a le transfera în contul unor societăţi controlate, din afara ţării, spun poliţiştii.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/comportamentul-ciudat-atras-atentia-politistilor-locali-ploiesteni-fost-alertata-imediat-politia/

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1.500.000 de euro.

La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

sursa Poliţia Română

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor