logo
RNTV Live

Deputatul Ion Eparu au trecut la PRU! Se pare că în spatele partidului este chiar Victor Ponta

savu si eparu
rnews

”Este adevărat că am acceptat propunerea venită din partea lui Bogdan Diaconu, președintele PRU, de a mă înscrie în acest partid. Am auzit că și domnul senator Daniel Savu ar fi acceptat această propunere. Dar eu pot confirma doar pentru mine!”, ne-a declarat deputatul Ion Eparu.

Mișcările de pe scena politică, că doar se apropie campania pentru parlamentare, au devenit deja vizibile. Așa că au început racolările de politicieni. Primii care au acceptat sunt deputatul Ion Eparu și senatorul Daniel Savu.  Cei doi au ales, culmea, Partidul România Unită. Ambii au fost aleși în Parlamentul României pe listele PSD Prahova. În urmă cu câteva luni, Daniel Savu a părăsit partidul. Și un alt deputat s-a înscris în PRU, respectiv Răzvan Tănase, fost memnru PND Prahova.

Surse politice susțin că în spatele PRU se află chiar fostul premier Victor Ponta. Iată ce declarații făcea zilele trecute Bogdan Diaconu, președintele PRU, la un post național de televiziune:

”În prag de alegeri parlamentare, au început mutările și permutările pe scena politică. Într-o intervenție telefonică la Antena3, președintele PRU, Bogdan Diaconu, a spus că săptămâna trecută a avut mai multe întâlniri, printre care și cu deputatul PSD, Sebastian Ghiță, prietenul lui Victor Ponta.

„Domnule Diaconu, întrebarea mea era concretă. V-ați întâlnit cu Sebastian Ghiță, săptămâna trecută?”, a insistat Oana Stancu.

„Și eu v-am răspuns foarte concret. V-am spus că m-am întâlnit cu foarte mulți, inclusiv și cu Sebastian Ghiță”, a răspuns Bogdan Diaconu.

Totodată, președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a declarat și-ar dori ca fostul premier Victor Ponta să se înscrie în partidul său.

Reamintim că finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, a demisionat din partid și s-a înscris în PRU. Un fost deputat PSD din județul lui Victor Ponta, Camelia Khraibani, s-a înscris și ea în PRU. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta, Mirel Palada, a devenit și el directorul de comunicare și purtătorul de cuvânt al aceluiași Partid România Unită. Președintele PRU, Bogdan Diaconu, este fost deputat PSD. ”

Sursa : http://www.stiripesurse.ro/se-negociaza-un-transfer-de-propor-ii-pre-edintele-pru-intalnire-cu-sebastian-ghi-a_1149100.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor