logo
RNTV Live

Deputatul Grațiela Gavrilescu despre deschiderea școlilor : ”Sunt trei aspecte care m-au frapat… politic!”

Coronavirusul
News Republika

Grațiela Gavrilescu este consternată de măsurile luate de guvernanți pentru redeschiderea școlilor.

Deputatul PPUSL spune că a identificat și aspectele care nu au fost luate în calcul de reprezentanții Ministerului Învățământului și le atrage atenția în privința acestor ”scăpări”.

”Luni, cei mai mulți dintre copii se reîntorc în școli, după un an de “școală on-line” ori de pauză totală… după buget, după noroc, după ghinion… Cu toate acestea, ABIA cu două zile înainte, ministrul Educației și cel al Sănătății #careniciacumnuademisionat au catadixit să ne lumineze, “pe scurt”, cum se va face marea revenire, detalii urmând să aflăm- cel mai probabil din Monitorul Oficial.

Nu am să comentez măsurile impuse, sper!, de către specialiști! Voi puncta doar trei aspecte care m-au frapat… politic:

1. Alianța, chipurile, funcționează. Cei doi s-au lăudat și și-au mulțumit reciproc.😁

2. În discuție au fost aduși profesorii, părinții, elevii, DSP… și prea puțin- spre deloc- autoritățile administrației publice locale, primarii, cei pe umerii cărora stau cele mai dificile sarcini pentru asigurarea “logisticii”…

3. S-au lămurit, în fine, și guvernanții că testarea este necesară.Copiii vor putea fi testați- numai cu acordul părinților.Foarte bine!Să vedem, însă, și cine îi va testa!Puținii medici și asistenți școlari sunt detașați la DSP-uri, pentru centrele de vaccinare.Dacă vor fi readuși în școli- rămân centrele fără…De urmărit ce se va întâmpla!” – a transmis Grațiela Gavrilescu pe pagina ei de Facebook.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor