logo
RNTV Live

Deputatul Cătalina Bozianu: “dezertările unor foști parlamentari PMP nu schimbă cu nimic proiectul nostru politic”

Bilanţ 2017, priorităţi 2018
rnews

Reacția deputatului Cătălina Bozianu la adresa celor care au părăsit PMP

Transferurile politice din ultima perioadă nu au acolit Partidul Miscarea Populară. Chiar și fără aceștia deputatul prahovean, Cătălina Bozianu, este de părere că “dezertările unor foști parlamentari PMP nu schimbă cu nimic proiectul” inițiat de fostul președinte Traian Băsescu.

Iată continuarea declarației deputatlui PMP, Cătălina Bozianu:

Suntem un partid tânăr, dinamic, deschis, orientat către oamenii care nu au mai făcut până acum politică, dar care vor să se implice pentru a schimba România în bine. Cei care au plecat nu fac parte din această categorie. Sunt veleitari politici vechi, lipsiți de convingeri, care nu caută decât o poziție mai confortabilă pe scena politică pentru a-și satisface interesele personale. Plecarea lor trebuie privită ca o șansă în plus pentru oamenii care vin alături de noi din convingere și din dorința de a trăi într-o țară mai bună.
În ceea ce mă privește pe mine și pe colegii mei din PMP-Prahova, noi credem în proiectul politic al Mișcării Populare, inițiat de președintele Traian Băsescu și construit împreună cu noi. Rămânem implicați în acest proiect și continuăm să luptăm pentru România, pentru Prahova și pentru fiecare român. În pofida răuvoitorilor care, astăzi, se grăbesc să ne prevadă dispariția, avem convingerea că PMP va reuși și că va convinge din ce în ce mai mulți români că reprezintă cea mai bună soluție pentru o țară dezvoltată, puternică și unită.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor