logo
RNTV Live

Deputatul Bogdan Toader: Noul Spital Județean al prahovenilor va rămâne doar pe hârtie!

toader_birou
Dumitrescu Vlad

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, susține că  ”noul Spital Județean al prahovenilor va rămâne doar pe hârtie!” deoarece ”nu nu a fost inclus în lista trimisă la Bruxelles de experții lui Ghinea!”. 

Totodată, social-democratul prahovean a lansat un atac dur la adresa conducerii USR Prahova.

 ”Știți câte spitale vor fi construite în #Prahova prin #PNRR? ZERO! Ce ne facem când socotelile din administrația prahoveană nu se potrivesc cu cele finanțate de Bruxelles? Răspunsul este simplu și dureros, deopotrivă: noul Spital Județean al prahovenilor va rămâne doar pe hârtie! Nu a avut loc în Planul Național de Redresare și Reziliență!

De fapt, niciun spital din județul nostru nu a fost inclus în lista trimisă la Bruxelles de experții lui Ghinea! Unde au fost, în momentul elaborării acestei liste, marii susținători ai proiectelor din Ploiești și din Prahova care au avut acces la informații? Cum este posibil ca un județ cu aproape 800.000 de locuitori să nu fie deloc băgat în seamă?

Unde ați fost, domnilor din #USR Prahova, când colegul dumneavoastră de partid, Cristian Ghinea, a creat PNRR? V-ați frecat mâinile la auzul sumelor destinate consultanței?”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintel PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor