logo
RNTV Live

Deputatul Bogdan Toader: Contrele atât de virulente ale Austriei mă dezgustă! Românii nu sunt cetățeni de rangul doi în Uniune!

bogdan_toader_martie
Dumitrescu Vlad

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a reacționat după ce România a fost lăstată, din nou, în afara spațiului Schengen, din cauza reprezentanților Austriei. 

Liderul social-democraților prahoveni susține că îl dezgustă contrele atât de virulente ale Austriei mă dezgustă, cu atât mai mult cu cât România a sprijinit din plin companiile austriece în țara noastră!

 ”Este revoltătoare decizia din cadrul Consiliului JAI, în urma căreia românii sunt lăsați, din nou, în afara spațiului Schengen, din cauza reprezentanților Austriei.

Deși România a îndeplinit condițiite tehnice de aderare, contrele atât de virulente ale Austriei mă dezgustă, cu atât mai mult cu cât România a sprijinit din plin companiile austriece în țara noastră!

Partidul Social Democrat va face în continuare demersuri, prin reprezentanții săi din instituțiile Uniunii Europene, pentru ca România să intre cât mai curând în zona de liberă circulație a UE, așa cum s-a luptat și pentru aderarea la Uniunea Europeană și NATO!

Românii nu sunt cetățeni de rangul doi în Uniune!”, a susținut deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor