logo
RNTV Live

Deputaţii, provocaţi de senatori, astăzi, la o partidă de fotbal!

savin la sala de sport
Cristian Anghelescu

Deputaţii, provocaţi de senatori, astăzi, la o partidă de fotbal!

Deputaţii au fost provocaţi de senatori la o partidă de fotbal, care va avea loc în această seară, la ora 19:00, pe unul dintre terenurile sportive ale ASE. Senatorul PSD de Prahova, Emanoil Savin, autorul provocării, a precizat că vor fi două reprize a câte 30 de minute, iar a treia, ”Procesul etapei”, va fi ”la restaurant”.

Declarația senatorului Emanoil Savin

”Vor fi două reprize a câte 30 de minute şi, după aceea, o a treia la restaurant! <<Procesul etapei>> în altă variantă! Vor juca politicienii din Camera Deputaţilor cu cei ai Senatul. Va fi un test în urma căruia vom alcătui o selecționată parlamentară! Echipă cu care ne vom prezenta la tot felul de acțiuni fotbalistice cu trupe similare din Europa! Am făcut două rânduri de echipamente. Le-am făcut XL pentru deputaţi, ei sunt un pic mai dolofani decât noi” a declarat senatorul PSD Emanoil Savin, fost primar al oraşului Buşteni, cel care s-a ocupat de confecționarea echipamentului.

El a precizat că echipele vor fi formate din senatori şi deputaţi aparţinând tuturor partidelor parlamentare.

Tricourile senatorilor sunt roşii, iar pe faţă sunt inscripţionate sigla Centenarului – ”100 România”, dar şi ”Bușteni 110”, în timp ce pe spate scrie ”Senat”, iar cele realizate pentru deputaţi sunt de culoare albastră, iar pe spate scrie ”Camera Deputaţilor”.

”Orașul Buşteni face anul acesta 110 ani de atestare documentară, iar <<100 România>> este proiectul Centenar”, a explicat Savin.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor