Sursă foto: România Liberă

Polițiști din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au identificat și depistat ieri trei bărbați bănuiți de comiterea unui furt de aproximativ 50.000 de lei.

Concret, în perioada 23 noiembrie-1 decembrie, bănuiții, trei bărbați cu vârstele de 22, 30 și 31 de ani, din municipiul Ploiești, respectiv comuna Râfov, ar fi pătruns de mai multe ori într-un imobil nelocuit, din municipiu, de unde ar fi sustras bunuri electronice și de uz casnic, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, ieri, polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele bănuiților, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate o mare parte din bunurile sustrase, respectiv un televizor Led, precum și articole de uz casnic.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *