logo
RNTV Live

Demonstrație de forță în Bănie!

scm u craiova - tricolorul LMV
Cristian Anghelescu

Demonstrație de forță în Bănie!

În această zi, la un ceas după prânz, voleibaliștii lui Sergiu Stancu au reușit o nouă victorie categorică, 3-0 (26-24, 25-23, 25-17) pe terenul oltenilor de la CSM “U” Craiova.

A fost un meci derulat pe parcursul a 85 de minute, terminat cu toate punctele traista și așa bogată a echipei ploieștene!

Primul set, primele emoții

Primul set a fost disputat, chiar foarte disputat de vreme ce gazdele s-au ținut scai de adversar. După 16-12 și ideea că setul poate fi câștigat ușor, oaspeții s-au trezit egalați la 21 și chiar depășiți, 22-23. A fost nevoie de concentrare suplimentară, atât la seviciu cât și în atac, pentru ca Olteanu&Co. să încheie ostilitățile după 30 de minute de joc intens.

Setul secund, emoții și mai mari!

Nici setul secund nu a arătat diferit, trupa ploieșteană revenind impresionant de la 13-16 și 18-21, într-un moment în care elevii lui Dănuț Pascu păreau de neoprit. Au făcut-o Olteanu și Lică, cele două vedete ale Tricolorului luând parcă meciul pe cont propriu. Scorul s-a întors în câteva minute iar “tricolorii” s-au impus și în cel de-al doilea set, 25-23, la capătul a 31 de minute de joc.

Setul trei, setul descătușării

Setul trei s-a dovedit și ultimul. În pas de defilare, cu Jorna și Dushkov veniți de pe bancă în locul lui Milivojevic și Stulenkov, oaspeții s-au impus la o diferență de opt puncte, după 24 de minute de joc! A excelat blocajul, trio-ul Jorna-Bissette-Lică exasperându-i pe puținii spectatori veniți să vadă un meci anunțat echilibrat.

Nu a fost să fie, elevii lui Bogdan Stancu dovedind stăpânire de sine și forță în ambele faze, valoarea voleibaliștilor, post cu post, primând fără doar și poate.

Evidențiații partidei

La meciul din Bănie s-au evidențiat Olteanu (17 puncte din 32 de atacuri), Lică (16 din 32), Bissette (7 din 10) și Jorna (5 din 8). Au contat și excelentele servicii ale lui Olteanu (17 decisive, 2 ași), Lică și Bissette (câte 11).

Până mâine, atunci când se va juca meciul dintre Dinamo și Steaua, “tricolorii” Ploieștiului s-au cocoțat pe primul loc. Pe care, până la final, și-l doresc bătut în cuie!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor