logo
RNTV Live

Decizia SGU în ceea ce priveşte accesul autovehicule în cimitirul Mihai Bravu de sărbătorile Pascale

Inviere cimitir sursa foto  Mapio net
Mihai Constantinescu

Decizia SGU în ceea ce priveşte accesul autovehicule în cimitirul Mihai Bravu de sărbătorile Pascale.

Iată ce decizie a fost luată:

“În vederea evitării incidentelor în incinta cimitirului Mihai Bravu, în perioada Sărbătorilor Pascale – cu precădere în noaptea Învierii, societatea noastră face apel la înțelegere din partea conducătorilor de autoturisme, în sensul deplasării, fără acestea din urmă, la biserica din incinta cimitirului.

Totodată, rugăm cetățenii să respecte indicațiile personalului societății, care se ocupă cu asigurarea pazei în incinta tuturor cimitirelor pentru asigurarea accesului, în mod civilizat, pe aleile acestora.

În același timp, reamintim ploieștenilor faptul că, nu putem avea un oraș curat și civilizat fără aportul lor la acest demers. Astfel, îndemnăm cetățenii să depoziteze gunoiul în recipientele destinate acestui scop, amplasate atât în cimitirele municipiului cât și în parcurile și grădinile publice administrate de societatea noastră”, au precizat reprezentanţii SGU Ploieşti.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor