logo
RNTV Live

Decizia lui Mihai Rotaru în privința lui Eugen Neagoe după un sezon dezamăgitor

FC Universitatea Cluj v CFR Cluj – Romanian Cup, Cluj-Napoca – 20 Oct 2022
Fălcescu Andreea

Universitatea Craiova, sub conducerea lui Eugen Neagoe în vârstă de 55 de ani, s-a clasat pe poziția a patra în play-off-ul SuperLigii.

Prin urmare, trupa din Bănie nu a reușit să se califice în finala barajului pentru preliminariile Conference League. Echipa din Oltenia a încheiat sezonul fără să câștige vreun trofeu, iar Mihai Rotaru a clarificat viitorul antrenorului la scurt timp după încheierea play-off-ului.

Mihai Rotaru a anunțat că Eugen Neagoe va continua să antreneze Universitatea Craiova. Proprietarul clubului de pe Ion Oblemenco a declarat că echipa sa va conta pe serviciile lui Neagoe și în sezonul viitor, dar intenționează să îi ofere condiții mai favorabile decât în sezonul 2022/2023.

“Din păcate, ne doream să avem continuitate în Europa. Ne doream să mergem în grupe. Eu un sezon complet ratat. Eu luam în calcul această situație.

Lotul de jucători este o componentă a unui club. Este un tot, iar noi trebuie să-l gestionăm. Știm ce avem de făcut.

Da (n.r. dacă rămâne Eugen Neagoe), și cred că poate fi ajutat să facă mai multe în sezonul viitor. Ține de calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Cred că ne putem îmbunătăți în ambele direcții”, a comunicat, la Digi Sport Special, Rotaru. 

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor