Sursa foto: GSP

După victoria înregistrată de FCSB împotriva echipei CFR Cluj, Gigi Becali (în vârstă de 64 de ani) a dat o replică și a afirmat că echipa sa este considerată principală favorită la câștigarea titlului de campioană.

Omul de afaceri se sprijină, în confruntarea cu Farul, pe faptul că Denis Alibec nu va fi disponibil, fiind suspendat pentru următoarele două etape din cauza eliminării sale din meciul împotriva Universității Craiova.

După victoria obținută de FCSB împotriva echipei CFR Cluj, Gigi Becali a manifestat o reacție puternică.

”Normal, pe valoare și având în vedere că nu e Alibec, că era periculoasă Farul cu el, noi suntem favoriți. Mai ales că noi jucăm în ultima etapă cu Rapid și Farul cu CFR, care joacă o calificare, la concurență cu Craiova.

Noi jucăm pe Arena Națională, iar Farul joacă la CFR. acă vrei să fii o echipă campioană, nu trebuie să te mai gândești la jocul rezultatelor. Dacă vrei să fii campioană, bate-o pe Farul”, a zis, la Fotbal Club, Gigi Becali.

Pe lângă asta, Gigi Becali a comunicat faptul că FCSB beneficiază de un alt avantaj important, și anume forma excelentă a lui Florinel Coman, jucătorul care a fost decisiv în meciul împotriva echipei CFR Cluj.

”Ce este schimbat? S-a schimbat un singur lucru. Este un Coman, care a dat atâtea goluri și pase de gol. Asta s-a schimbat, Coman, valoarea lui Coman. Altceva nu s-a schimbat. Dacă nu era Coman, nu mai eram la lupta pentru titlu acum.

Ce a făcut Maradona la Napoli? Ce a făcut Messi la Barcelona? Și Coman poate să câștige cu Olaru pe lângă el, cu Compagno pe lângă el”, a adăugat Gigi Becali.

Meciul dintre Farul și FCSB este considerat de mare importanță, echivalent cu o întreagă competiție, deoarece toate calculele pentru câștigarea titlului sunt implicate.

Practic, în cazul în care Farul învinge FCSB, va deveni campioana ediției 2022-2023 a SuperLigii. În cazul oricărui alt rezultat, titlul va fi stabilit în ultima rundă, când Farul va juca împotriva echipei CFR la Cluj, iar FCSB va primi vizita Rapidului pe Arena Națională.

În urma rezultatului meciului de la Ovidiu, se conturează următoarele scenarii:

  • Dacă meciul se termină la egalitate, Farul devine campioană sigură în cazul în care învinge CFR Cluj în ultima rundă. Echipa lui Gică Hagi va câștiga titlul chiar și cu o remiză în meciul cu CFR Cluj, dar doar în situația în care FCSB nu obține o victorie împotriva Rapidului.
  • În cazul în care meciul se termină la egalitate, FCSB devine campioană doar dacă învinge Rapidul și Farul pierde în meciul cu CFR Cluj.
  • Dacă FCSB câștigă meciul de la Ovidiu, Farul devine campioană în cazul în care învinge CFR Cluj, iar FCSB obține cel mult un punct în meciul cu Rapidul.
  • Dacă FCSB câștigă meciul de la Ovidiu, FCSB devine campioană dacă obține cel puțin același rezultat cu cel al Farului în meciul cu CFR Cluj.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *