logo
RNTV Live

Decizia în legătură cu demisia premierului Nicolae Ciucă se va afla mâine – rotativă guvernamentală

nicolae-ciuca
Dumitrache Catalina

Dan Cărbunaru, Purtătorul de cuvânt al Executivului, informează că premierul Nicolae Ciucă va anunţa vineri decizia sa privind depunerea mandatului.

Joi seara, el a fost întrebat dacă prim-ministrul Nicolae Ciucă îşi va depune vineri mandatul sau demararea rotativei guvernamentale se va amâna.

,,Sunt purtătorul de cuvânt al Guvernului. Desigur, întrebarea dumneavoastră vizează premierul României, dar are o conotaţie politică pe care nu o pot comenta. Dar decizia domnului prim-ministru în legătură cu ceea ce se va întâmpla mâine (vineri – n.r.) cu siguranţă o să o aflaţi mâine”, precizează Cărbunaru, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, tot joi, într-o vizită la Cluj-Napoca, despre o eventuală amânare a rotativei guvernamentale în contextul grevei din Educaţie, că va fi luată o decizie după ce va ajunge la Bucureşti şi va discuta cu partenerii din coaliţie.

,,Ajung la Bucureşti, discut cu partenerii de coaliţie şi luăm o decizie”, răspunde Nicolae Ciucă, întrebat dacă vor fi amânate procedurile pentru rotativa guvernamentală, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a spus că nu crede că poate fi făcută în timpul negocierilor cu sindicatele din educaţie.

Joi seară, liderii Coaliției au susținut o întâlnire la Palatul Victoria.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor