logo
RNTV Live

Decizia conducătorilor de la Peluza Latină, una fără precedent în rândul fanilor Petrolului!

14731345_962076547270667_1799356404632506479_n
Cristian Anghelescu

De câteva minute, conducătorii galeriei Peluza Latină au remis pe pagina lor de Facebook un comunicat pe care RepublikaNews îl reproduce integral.

“Cu toții ne-am bucurat de afluența de spectatori de la primele meciuri de pe stadionul Ilie Oană, un număr cu care nu se pot mândri nici primele clasate din Liga I la meciurile de acasă, în schimb au fost foarte multe persoane care au intrat pe stadion fără bilet de acces, lucru care aduce un prejudiciu pe plan financiar clubului.

Vă aducem la cunoștință că accesul în stadion se face pe baza biletului de acces sau a abonamentului achiziționat la începutul campionatului, în acest fel susțineți financiar clubul de fotbal Petrolul Ploiești.

De asemenea, de la începutul campionatului și până în prezent, un număr de 9 membri din Peluza Latină au primit interdicția de a mai intra pe stadion pe o perioadă de 1 an din diverse motive invocate de către Jandarmeria Română.

Pentru a evita situațiile neplăcute în care anumite persoane pătrund în stadion fără bilet de acces, Peluza Latină a decis ca membri interziși pe stadion să controleze, alături de firma de pază, biletele de acces în stadion la intrarea de la Tribuna a II-a și Peluza Latină (Peluza 2), purtând veste inscripționate “Ticketing”.

Facem un apel către suporterii interziși pe stadion din celelalte sectoare ale stadionului să ne ajute pentru a putea acoperi și intrările în stadion de la Peluza 1, Tribuna 0/1 și Loje.

Peluza Latină, înainte!”

Sâmbătă (29.10.2016), ora 15:00, Ilie Oană.

PETROLUL PLOIEȘTI – AFC BĂNEȘTI URLETA

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor