Primul weekend cu meciuri oficiale pentru echipele de baschet „U15” ale CSM Ploieşti a adus rezultate mixte. Clubul este reprezentat în acest sezon de două echipe: CSM Petrolul Ploieşti, formată din jucători născuți în 2010 și antrenată de Corina Savu și Loredana Munteanu, și BBA CSM Petrolul Ploieşti, un parteneriat cu Bucharest Basketball Academy, alcătuită din jucători „U14”, născuți în 2011, antrenată de Ignacio Benitez și Iulian Orbeanu.

Echipa CSM Petrolul Ploieşti, parte din Grupa 17, a găzduit Turneul 1 în Sala „Olimpia”, obținând o victorie în primul meci împotriva ACS iSports Ploieşti, cu scorul de 74-59. În a doua zi, însă, a pierdut meciul cu ABC Hoopers Ploieşti, scor 65-76. Lotul echipei la acest turneu a inclus: Alex Brăilă, Filip Ţapu, Luca Soare, Radu Frăţilă, Tudor Frăţilă, Rareş Necula, Horia Colţănel, Radu Constantinescu, Eric Enache, Mihai Dumitrache, Eric Dobre și Ştefan Aniculăesei.

BBA CSM Petrolul Ploieşti, repartizată în Grupa 16, a jucat la Pitești, unde diferența de vârstă și experiență s-a făcut simțită. Echipa a pierdut ambele meciuri, 41-110 împotriva FC Argeș Pitești și 21-54 împotriva CSŞ Târgovişte. Lotul folosit a fost compus din: Mihai Popovici, Eduard Păsat, George Radu Potop, Vlad Alexandru Ghiman, Ferenc Szasz, Alexandru Iambu, Alexandru Dragomir, Ştefan Alexandru Măncilă, Alexandru Răducanu și Andrei Ştefan.

Următorul turneu este programat pentru perioada 8-10 noiembrie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews