logo
RNTV Live

Debut cu victorie pentru Tricolorul LMV în turneul amical din Bulgaria

tricolorul-lmv-turneu-bulgaria-650x256
Cristian Anghelescu

Debut cu victorie pentru Tricolorul LMV în turneul amical din Bulgaria

Tricolorul LMV Ploiești participă la Dobric la un turneu organizat de echipa bulgară Dobrudja 07. La competiție mai sunt prezente OK Vojvodina Novi Sad (Serbia) și Steaua București.

În prima zi, ploieștenii au jucat cu gazdele, elevii antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu impunându-se în tiebreak.

Ploieștenii au început în formula Gijs Jorna, Julian Bissette, Laurențiu Lică, Bogdan Olteanu, Pavel Dushkov, Jose „Chema” Carrasco – Philipp Kroiss. Au mai intrat și Aleksandar Milivojevic, Ovidiu Darlaczi și Cristian Bartha.

Desfășurarea meciului

În primul set, Tricolorul LMV a avut inițiativa, conducând cu 8:7, desprinzându-se la al doilea timeout tehnic la trei puncte. Gazdele au revenit în joc dar ploieștenii au gestionat bine finalul de set, pe care și l-au adjudecat cu 25:21.

În setul secund, coordonatele jocului au fost cam aceleași precum în actul întâi. Tricolorul s-a menținut constant în frunte pe tabelă, scor 8:6, 16:12, 21:19, impunându-se tot cu 25:21.

În actul al treilea, eficiența în atac a Tricolorului LMV nu a mai fost aceeași, iar Dobrudja 07 a profitat. Echipa gazdă s-a desprins, 16:11, respectiv 21:15, pentru a se impune cu 25:17.

În debutul setului al patrulea, ploieștenii s-au aflat în frunte dar la al doilea timeout tehnic Dobrudja 07 conducea, cu 16-12.

Tricolorul a redus ecartul, chiar la un singur punct, însă echipa din Bulgaria a câștigat actul, scor 25:23.

Astfel, s-a ajuns în tiebreak, unul dominat de gazde, în prima parte, scor 5:4, 10:6, 12:8. Dar, elevii lui Stancu au reușit să întoarcă soarta actului,   adjudecat cu scorul de 18:16. Și să câștige jocul cu 3:2 la seturi, după două ore și cinci minute.

De la Tricolorul LMV au punctat Jorna 17p, Bissette 16p, Lică 13p, Olteanu 12p, Aga 10p, Dushkov 9p, Chema 2p, Bartha 1p.

Tricolorul și Dobrudja 07 Dobrich se vor întâlni și astăzi, (ora 18:30), după care, mâine, se vor confrunta cu sârbii de la Vojvodina Novi Sad.

sursa: tricolorullmvploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor