logo
RNTV Live

Debut cu victorie la turneul din „Olimpia”

sy
Cristian Anghelescu

După primul meci al zilei în care Steaua București a realizat surpriza învingând pe CS Arcada Galați, scor 3:0 (29:27, 25:23, 25:16),   Tricolorul LMV Ploiești s-a impus în fața CSM-ului București în minimum de seturi, elevii antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu câștigând cu 3-0 (25-18, 25-23, 25-20).

Spre deosebire de disputele din campionat, meciul a fost la discreția ploieștenilor, care au impus ritmul jocului încă din start. De menționat că la CSM București evoluează și fostul coordonator de la Tricolorul LMV din sezonul trecut, Eugen Teotoc.

Echipa de start la Tricolorul LMV a fost cu Hiroshi Rosales Centelles (Cuba), Aleksandar Milivojević (Muntenegru) – extreme, Vladan Aleksic (Serbia), Kostiantyn Riabukha (Ucraina) – centri, Windson Ferreira Pedrosa (Brazilia) – universal, José Manuel Carrasco Angulo (Venezuela) – coordonator, Goran Škundrić (Serbia) – libero. Au intrat, pe parcurs, și ceilalți jucători avuți la dispoziție, Florin Voinea – extremă, Andrei-Dan Grigoraș – universal, Tudorel Farcaș – extremă.

Au absentat din lot Cosmin Ghimeș – coordonator și Kostiantyn Zhylinskyi (Ucraina) – centru, aflați la loturile naționale pentru preliminariile Campionatului European.

În această seară, CSM București se va întâlni cu CS Arcada Galați, începând cu ora 16:00, iar în meci vedetă Tricolorul LMV Ploiești va primi replica echipei Steaua București, în jurul orei 18:00.

Florin Voinea completează lotul

Tricolorul LMV Ploiești și-a completat lotul de 12 cu experimentatul jucător pe postul de extremă – Florin Voinea. În vârstă de 35 de ani, fostul internațional al României, originar din Constanța, a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului ploieștean pentru a continua colaborarea și pentru sezonul viitor.

Florin Voinea a sosit la Ploiești în vara anului trecut, după două sezoane petrecute la SCM U Craiova, acesta având în palmares eventul – Cupa României și campionatul – cu Tomis Constanța, în 2007, club la care s-a consacrat, evoluând cea mai mare parte a carierei.

sursa foto: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor