logo
RNTV Live

De vineri începe Happy Market la Sinaia. Vezi cu ce bunătăți și creații te așteaptă expozanții la final de săptămână/ GALERIE FOTO

WhatsApp Image 2021-07-15 at 10.03.37
rnews

Sinaia este, pe canicula asta, destinația în care scăpăm de dogoarea asfaltului din marile orașe.

Sinaia e boem si modern, munte, aer curat și nopți cu liniște şi uneori, ca în acest weekend, Sinaia este și HAPPY MARKET.

De vineri până duminică, Happy Market aduce la Sinaia, chiar în centru, peste 20 de expozanți care vin aici să ofere tuturor, localinici și turiști, tot felul de bunătăți și o zonă handmade în care expozanții vă vor încânta cu creațiile lor.

În zona dedicată pofticioșilor găsiți telemea, branză de burduf, caș proaspăt, cașcaval, slănină fragedă și pălincă din Bistrița, apoi preparate din carne, afumături, jumări sau șorici, marfă preparată dupa metoda tradițională si proaspătă, căci e adusă zilnic de la Breaza, mierea și preparatele apicole din stupină prahoveană Popescu, baclava si sarailie facute strict după rețeta și tehnica originale, zacuzcă, dulceață, șerbet, siropuri sau sosuri, turtă dulce  decorată ca în povești, ciocolată fără zahăr, tocmai bună pentru diabetici sau pentru gurmanzii care-s la dietă.

Zona colorată a artiștilor și artizanilor este și ea ofertantă.

Genți din piele, fustițe vesele, lavandă, obiecte decorative vintage sau din materiale reciclate, bijuterii cu pietre semiprețioase, urban style sau de autor, tot felul de hăinuțe, moderne sau romantice, cum sunt cele pictate cu lână împaslită, tablouri, cosmetice naturale și încă multe altele pe care cel mai bine e să le vedeți la fața locului.

Între 16 și 18 iulie, trebuie să ajungi la Sinaia, pe bulevardul Carol I, pentru Happy Market.

GALERIE FOTO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor