logo
RNTV Live

De unde spun reprezentanţii DSVSA Prahova că puteţi cumpăra cu încredere carne de miel?

miei la Hale
Mihai Constantinescu

Prahovenii care vor ca pe masa de Paşte să aibă bucate tradiţionale, ouă roşii, friptură de miel, drob, etc, trebuie să aibă mare grijă de unde achiziţionează toate aceste produse.

Când vine vorba despre carnea de miel sau ied, inspectorii sanitar-veterinari susţin că singurul loc de unde puteţi cumpăra în siguranţă este cel de Halele Centrale. Este singurul singurul spaţiu amenajat corespunzător şi avizat temporar pentru recepţia, depozitarea şi comercializarea cărnii de miel şi ied sacrificaţi în abatoarele autorizate sanitar veterinar.

Până în ziua Paştelui, inspectorii DSVSA vor fi în alertă. Se vor face controale în unităţile de alimentaţie publică, pieţe şi oboare, alături de inspectorii OJPC Prahova şi poliţie şi se va asigura permanenţa. În acest sens fiecare Direcție Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor judeţeană are un program special de lucru până pe 15 aprilie, în baza căruia medicii veterinari efectuează verificări, astfel încât să se asigure că populația va avea acces numai la produse proaspete și de calitate. La nivelul DSVSA este asigurată permanenţa, inclusiv în zilele de sâmbată şi duminică.

Consumatorii au la dispoziţie două numere de telefon unde pot face reclamaţii. Este vorba de 0244.571.751 sau 0 800 800.545.

citeşte şi https://portal.republikanews.ro/fotociobanii-prahoveni-revolutioneaza-tot-ce-insemna-odata-transhumanta-si-se-intrec-in-oferte-anul-acesta-cumparatorilor-li-se-livreaza-mielul-direct-acasa/

https://portal.republikanews.ro/au-aparut-comerciantii-de-miei-halele-centrale-vezi-cu-cat-se-vinde-carnea/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor