logo
RNTV Live

De unde ne luăm bradul de Crăciun?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

De unde ne luăm bradul de Crăciun?

Goana după bradul de Crăciun a început, însă provocarea este una singură: brad natural ori artificial. Alegerea poate fi făcuta şi în funcţie de preţul pomului, ori de perioada de folosinta a acestuia. Cumpărătorii aleg şi brazii in ghiveci, din pepinierele direcţiilor silvice, asta pentru că pot fi ulterior replantaţi. Bugetele românilor sunt variate, iar asta le dau şi mai multe bătăi de cap atunci când se duc să aleagă bradul perfect.

Deşi mulţi vor să pastreze tradiţia şi să opteze pentru un brad natural, în pieţe astfel de preferinţe nu reflecta în vânzarile comercianţilor. În piaţa Decebal din Ploieşti brazi sunt de toate mărimile, mai puţin cumpărători, însă.  

Brazi cu miros îmbietor de cetină, de diferite marimi. Este oferta acestei pepiniere de lângă Ploieşti care vine şi cu un bonus pentru clienţi. Arborii nu sunt tăiaţi. Sunt pomi vii, livraţi cu rădăcina intactă.

Pentru că sunt vii, pomii din pepinierele prahovene nu isi schimba culoarea, cand sunt adusi in casa si nici nu isi pierd mirosul. 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-a-murit-intr-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor