logo
RNTV Live

De necrezut! Primarul Dobre convoacă telefonic ședință deîndată, în duminica Rusaliilor!

cvorum
Cristian Anghelescu

 

În urma deciziei primarului Adrian Dobre de a convoca, telefonic, o ședință deîndată a Consiliului Local chiar în Sfânta Duminică a Rusaliilor, la ora 18:00 (!), grupul de consilieri ai PSD-ALDE a formulat un comunicat de presă prin care condamnă procedura primarului, mai precis modalitatea de a soluționa, în ultimul moment, spinoasa temă a evaluării mărcilor Petrolul Ploiești.

Iată cum sună acest comunicat de presă :

Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești dezavuează modul în care Adrian Dobre continuă să lucreze împotriva interesului ploieștenilor și îi solicită acestuia să înțeleagă că este primarul tuturor cetățenilor.

Ultima <<ispravă>> a primarului o reprezintă convocarea unei ședințe de îndată pentru duminică, 4 iunie, la ora 18:00, știind că este sărbătoarea de Rusalii, iar majoritatea consilierilor este plecată în minivacanță. Tema ședinței o reprezintă însușirea evaluării mărcilor Petrolul, un subiect care așteaptă rezolvarea de mai bine de zece luni.

Primarul Adrian Dobre dorește, într-un mod laș, să amâne, din nou, acordarea mărcilor, știind, în urma discuțiilor cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Ploiești, că duminică la ora 18:00 este imposibil să existe cvorumul necesar desfășurării ședinței. În plus, duminică 4 iunie este zi nelucrătoare iar reprezentanții Prefecturii Prahova, cei care trebuie să vizeze de legalitate hotărârea Consiliului Local Ploiești, sunt liberi!

Îi solicităm liberalului Adrian Dobre să respecte înțelegerea avută cu Mircea Dridea și Cristi Vlad, reprezentanții clubului Petrolul 52 și liderii suporterilor ca întâlnirea să aibă loc marți 6 iunie la orele 11:00.

 

Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești le garantează suporterilor Petrolului că își doresc rezolvarea cât mai rapidă a acordării mărcilor, deoarece această problemă nu mai poate fi amânată la nesfîrșit”.

Este clar, nimeni nu poate să mai comenteze afirmațiile RepublikaNews potrivit cărora întreaga mascaradă pe tema Petrolului ar avea un puternic substrat politic. Că acest adevărat război a căpătat accente hilare de vreme ce, iată, primarul unui mare municipiu al României înțelege să câștige o luptă pe care, de aproape un an, o amână sine-die.

Această convocare într-o zi când, cel mai probabil, mulți dintre consilieri sunt plecați din urbe, fiind liberi, s-ar putea traduce drept o provocare la luptă adresată unei… umbre! Pe care, finalmente, să o raporteze drept câștigătoare aureolându-se, astfel, cu meritul deplin! Care merit, domnule Dobre? Acela de a fi prezent într-o sală de ședințe pe treisferturi goală?

Pentru că, este clar, reprezentanții PSD-ALDE vor absenta in-corpore iar cvorumul nu va exista. Iar dumneavoastră veți fi “obligat” să anunțați că “noi am vrut, am venit aici în zi sfântă dar cealaltă parte nu se gândește deloc la ajutorarea Petrolului”!

Și atunci, fără nicio ironie, vă întreb direct, domnule Dobre: “Acum s-ar putea acorda marca fără licitație? Că miercuri nu se putea! Cum vă mai înțelegeți cu doamna Anabell în această privință?”

Am încercat să vorbesc cu Adrian Dobre și să aflu punctul acestuia de vedere, dar, este clar, telefonul domniei sale nu sună în zilele libere! Interesant de văzut cum este setat aparatul în zilele sfinte, pentru că mâine, de exemplu, este o astfel de zi! În cazul apelului meu… există totuși mesageria vocală, drept probă!

Unde s-a ajuns…

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor