logo
RNTV Live

De ce Theo Rose nu arată chipul fiului ei?

theo-rose-mai-indrazneata-decat-rihanna-tinutele-ultra-sexy-in-care-si-a-etalat-burtica-nu-am-nicio-limita_8_size24
Dudau Andreea Valentina

Află de ce Theo Rose nu își arată copilul: „Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan”!

Theo Rose a declarat presei de ce nu îi arată chipul fiului său pe internet: care este motivul?

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar pe lângă cariera de succes, ea este și o familistă convinsă. Artista a devenit în urmă cu câteva luni MAMĂ, iar viață i s-a schimbat total. Ea și-a reluat activitatea după doar câteva luni de la naștere.

Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Anghel Damian, alături de care are un băiețel, Sasha Ioan. Theo este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii ei toate momentele din viața ei. Recent, ea a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește să-i arate chipul fiului ei.

Cântăreața își dorește ca Sasha să fie tratat normal și nu preferențial pentru că este fiul ei și al lui Anghel Damian: „Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta. Și în afară de asta, vrem să fie tratat ca un copil normal oriunde se duce, să nu știe lumea că e copilul lui cutare. Dar a început să semene cu mine și e cam gravă situația asta, vă spun sincer.”, a explicat Theo Rose pe Instagram.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor