logo
RNTV Live

De ce să nu ratezi Red Bull SoundClash 2023: Killa Fonic vs Vama

6-motive-pentru-care-nu-trebuie-sa-ratezi-red-bull-soundclash-2023_size24
Voicu Alexandra Ioana

A mai rămas doar o săptămână până la cea mai așteptată bătălie muzicală a anului, dintre Killa Fonic și Vama.”Două scene față-n față, 4 runde în forță și-o singură miză: aplauzele publicului! “

Cea de-a cincea ediție Red Bull SoundClash a pregătit un line-up-ul incendiar, o atmosferă senzațională și un concept unic în România.

Evenimentul are ca scop punerea față-n față a doi artiști din sfere muzicale diferite, într-o luptă de senzație.  „E foarte interesant ce se-ntâmplă cu artiștii consacrați aici: diferit de cum îi știm de la radio sau TV, în momentul în care-i pui pe cele două scene, ei se transformă. Deși unii cântă poate hip-hop, alții poate pop, pe cele 2 scene e nevoie de rock pentru a invoca Zeii Războiului. Ceea ce e foarte mișto este că publicul hotărăște câștigătorul”, a mărturisit Adrian Despot, MC-ul show-ului.

Red Bull SoundClash este singurul concert din România în care doi artiști se confruntă muzical, iar publicul dă verdictul final. La fiecare ediție, mii de fani se bucură de atmosferă și strigă pentru preferatul lor. Fiecare rundă este surprinzătoare, fanii reacționează mereu la cele mai bune momente, indiferent de tabăra din care fac parte, iar decibelmetrul captează cu precizie fiecare sunet. Astfel este ales câștigătorul.

De 17 ani, Red Bull SoundClash aduce în fața fanilor dueluri artistice epice. Prima ediție a avut loc în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Ultimele bilete pentru 11 mai se pot achiziționa de pe redbull.ro/soundclash

Sursa: ProTV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor