logo
RNTV Live

De ce grozăvie au fost în stare doi prahoveni. Până şi poliţiştii s-au speriat

soferita
Mihai Constantinescu

Inconştienţă maximă!Asta se poate spune despre doi prahoveni care au decis că pot deveni elev şi instructor auto de ocazie, fără să se gândească o singură clipă că se pun în pericol pe ei , dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Norocul a fost de partea lor şi au fost depistaţi în trafic de către oamenii legii, înainte să se producă o nenorocire. Autoturismul se deplasa pe un drum din satul Pantazi, Valea Călugărească.

Conducătoarea auto, o tânără în vârstă de 18 ani,evident, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, proprietarul vehiculului, care se afla pe scaunul din dreapta, i-ar fi încredințat fetei mașina cu bună știință, sub pretextul că aceasta intenționează să se pregătească pentru obținerea permisului de conducere.

În cauză, polițiștii au deschis dosare penale atât pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, cât și pentru infracțiunea de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor