De ce grozăvie au fost în stare doi prahoveni. Până şi poliţiştii s-au speriat

Inconştienţă maximă!Asta se poate spune despre doi prahoveni care au decis că pot deveni elev şi instructor auto de ocazie, fără să se gândească o singură clipă că se pun în pericol pe ei , dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Norocul a fost de partea lor şi au fost depistaţi în trafic de către oamenii legii, înainte să se producă o nenorocire. Autoturismul se deplasa pe un drum din satul Pantazi, Valea Călugărească.

Conducătoarea auto, o tânără în vârstă de 18 ani,evident, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, proprietarul vehiculului, care se afla pe scaunul din dreapta, i-ar fi încredințat fetei mașina cu bună știință, sub pretextul că aceasta intenționează să se pregătească pentru obținerea permisului de conducere.

În cauză, polițiștii au deschis dosare penale atât pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, cât și pentru infracțiunea de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bursa de valori educationale – Liceul Simion Stolnicu, Comarnic-CN “Nicolae Iorga”...

25 MAI 2020 TIME ALERT cu Liceul "Simion Stolnicu" si CN "Nicolae Iorga" Vălenii de Munte Elevii din Comarnic si Valenii de Munte pot studia...