logo
RNTV Live

De ce au fost reținuti trei adolescenți?

masina_politie
Pantazi Bianca

Inspectoratul de Poliție Județean a informat marți că trei adolescenți de 15 ani au fost reținuți de polițiștii din Vrancea pentru faptul că au fost bănuiți de furtul unui autoturism, precum și al unor bunuri dintr-o societate comercială.

IPJ Vrancea a precizat că “În urma activităţilor specifice desfăşurate, la data de 6 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Focşani au identificat trei tineri de 15 ani, bănuiţi de furtul unor bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Focşani. În fapt, din cercetări a reieşit că, la data de 31 ianuarie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 850 de lei”.

Doi dintre adolescenți sunt bănuiți de faptul că ar fi surstras un autoturism pe care ulterior l-au abandonat pe o stradă din municipiu, în cursul lunii noiembrie 2022, cauzând un prejudiciu de 11.000 de lei, potrivit poliției.

Polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, față de cei trei adolescenți, în baza probatoriului administrat, cercetăriile fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook (18) RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Adolescenţi de 15 ani, reţinuţi pentru furtul unui autoturism şi al unor bunuri – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor