logo
RNTV Live

De 1 iunie, micuții vizitatori ai Ploiești Shopping City se bucură de Marea paradă a copilăriei

Vizual_600x900px
Mihai Constantinescu

De 1 iunie, micuții vizitatori ai Ploiești Shopping City se bucură de Marea paradă a copilăriei

Ploiești, 27 mai 2022 – Ziua copiilor vine la Ploiești Shopping City cu evenimente inedite pentru micii vizitatori ai centrului comercial. Timp de cinci ore, începând cu ora 14:00, 50 dintre cele mai iubite personaje din desene animate, filme de animație și fillme artistice vor tranzita galeria centrului comercial într-o paradă uriașă.

Prințese, monștri malefici, roboți de  mari dimensiuni, troli, super eroi, ștrumfi, minioni și alte zeci de personaje vor interacționa cu cei mici pe toată durata Marii Parade a Copilăriei. Mai mult, între 17.40 și 19.00, vizitatorii se vor bucura de un regal al curajului și distracției, într-o demonstrație de forțe dintre două personaje îndrăgite: BumbleBee și Optimus Prime.

Marea paradă a copilăriei este dedicată celor mici, dar și celor mai deopotrivă și este un moment de sărbătoare și magie. Ploiești Shopping City va aduce împreună pentru prima dată în regiune personaje Disney precum Mickey și Minnie, Tom și Jerry, Winnie the Pooh și Tiger, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Prințesa Bell, Aladdin și Jasmin, Peter Pan, Tinkerbell și Căpitanul Hook. Nu vor lipsi nici personajele Marvel: Superman, Batman, Spider Man, Venom, Iron Man, Hulk, Thor și multe altele. De asemenea, au răspuns prezent la invitația de a-i cunoaște pe cei mici și protagoniștii din Patrula Cățelușilor, Țestoasele Ninja sau Eroi în Pijamale.

Mai multe informații despre eveniment se regăsesc pe www.ploiestishoppingcity.ro

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor