logo
RNTV Live

De 1 decembrie, la Bușteni se dă startul sărbătorilor de iarnă

busteni iluminat iarna
Oana Stoica

Ziua de 1 Decembrie va fi una specială la Bușteni. Autoritățile locale au decis ca pe lângă manifestările dedicate sărbătorii naționale a tuturor românilor, stațiunea să îmbrace și atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Începând cu orele 17.30, aici va avea loc aprinderea iluminatului festiv, în parcul central al orașului. Instalaţiile luminoase din acest an care vor fi montate la Buşteni vor da acestor sărbători un aspect cu adevărat feeric datorită faptului că reprezentanții administrației locale s-au străduit să vină şi mai mult în întâmpinarea aşteptărilor, atât ale cetăţenilor, cât şi ale turiştilor care vor vizita orașul, promit autoritățile locale. Nu vor lipsi nici surprizele plăcute, iar personajele din desenele animate îi vor încânta pe cei mici pe tot parcursul sărbătorii.

Pentru cei mari, administrația locală a mai rezervat și o altă surpriză. De la orele 18.00, la Centrul Cultural ”Aurel Stroe” va avea loc un spectacol umoristic intitulat mai mult decât sugestiv “Reţeta de râs”. Acesta este prezentat de către îndrăgitul grup comic “Vouă”, regia fiind semnată de maestrul Adrian Fetecău.

Sursa: Telegrama

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor