logo
RNTV Live

Data pentru ședința coaliției a fost stabilită – PNL și PSD au purtat discuții individuale privind comasarea alegerilor

scandal-PNL-PSD
Theo Tănăsescu

Miercuri, se preconizează că coaliția de guvernare va aborda problema comasării alegerilor. Surse politice indică că în prezent se elaborează diverse scenarii, însă încă nu s-a decis nimic în mod oficial.

Conform surselor menționate luni, în legătură cu subiectul comasării alegerilor au avut loc întâlniri separate în cadrul formațiunilor politice, iar cei doi președinți ai partidelor de guvernare, Marcel Ciolacu (PSD) și Nicolae Ciucă (PNL), au purtat discuții și în timpul zilei de duminică.

Candidatul comun la prezidențiale nu s-a aflat pe lista de subiecte discutate

În cadrul discuţiilor nu s-a vorbit despre un candidat comun la funcţia de preşedinte al României, susţinut de cele două partide, au menţionat sursele politice, care au precizat că fiecare partid verifică la nivel tehnic elemente de legislaţie privind o posibilă comasare a alegerilor din acest an.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, anunţase vineri că în coaliţia de guvernare nu s-a ajuns la un acord în privinţa organizării alegerilor şi discuţiile au fost suspendate, urmând să fie reluate duminică.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor