logo
RNTV Live

Daria, elevă la Colegiul Militar din Breaza, are nevoie de ajutorul nostru!

7459-daria
Ștefan Petre

Daria Pulpă, elevă în clasa a IX-a a Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, a fost diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică B (LAL-prob) și internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Sklodowska Curie București.

Colegii ei au spus, pentru publicația Glasul Cetății: „Daria este o fire bătăioasă, ambițioasă, bună la carte, cuminte, generoasă, inteligentă, implicată cu mult suflet în tot ceea ce întreprinde, ajutându-i pe toți”.

În poza principală a articolului, Daria zâmbește și zâmbește foarte frumos. Pentru a-i reda acest zâmbet nu trebuie decât să ne unim inimile și mâinile pentru a o ajuta să beneficieze de tratamentul potrivit. Orice contribuție, oricât de mică ar fi, care să o sprijine pe Daria să își recapete sănătatea, speranța, zâmbetul, încrederea și prin care să îi oferim șansa să își continue viața, este mai mult decât binevenită. 

„Sprijinul nostru, solidaritatea, sunt esențiale și pot face o diferență uriașă în lupta Dariei pentru recuperare. Dacă nu puteți face o contribuție financiară, puteți împărtăși această solicitare către alții ( ONG, fundații, asociații, rude, prieteni) care ar putea să ajute.”, mai spun colegii Dariei.

Cei care au posibilitatea să ajute, pot face donații în contul:

IBAN: RO94INGB0000999913410924

Titular cont: Claudia Alina Pulpă

Moneda: RON

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Articol preluat de la Glasul Cetății.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor