logo
RNTV Live

Danezii investesc în Prahova. Fabrica pe care o vor deschide la Ariceştii Rahtivani va crea 450 de noi locuri de muncă

Un grup danez face o investiţie în Prahova de 50 de milioane de euro/ foto zf.ro
Mihai Constantinescu

Un grup danez face o investiţie în Prahova de 50 de milioane de euro

Danezii investesc în Prahova. Fabrica pe care o vor deschide la Ariceştii Rahtivani va crea 450 de noi locuri de muncă.

Un important investitor străin deschide o nouă fabrică în Prahova. Se estimează că aceasta îşi va începe activitatea în 2019 şi va produce vată bazaltică.

Noua fabrică va crea 150 noi locuri de muncă directe, în fabrică, și, indirect, alte 300 de locuri de muncă în servicii și logistică, potrivit Digi 24.ro.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-mama-si-fetita-ei-de-2-ani-au-disparut-de-la-domiciliu-politistii-prahoveni-incearca-sa-le-gaseasca/

Compania este prezentă în România de 20 de ani. Fabrica din Prahova va fi construită la Ariceştii Rahtivani şi va avea o suprafaţă totală de aproximativ 30 de hectare.

“Această investiție ne va permite să sprijinim mai bine eforturile guvernului român de a spori siguranța împotriva incendiilor și eficiența energetică în clădirile țării. Încurajăm guvernul să continue să colaboreze cu statele membre ale UE pe platforma de schimb de informații privind incendiile și alte inițiative de îmbunătățire a reglementărilor privind siguranța la incendiu, a spus vicepreşedintle companiei.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă foto Ziarul Financiar

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor