logo
RNTV Live

Dan Șucu face o vizită la sediul PNL în timpul negocierilor pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

dan_sucu
Theo Tănăsescu

Dan Șucu, proprietarul Mobexpert și Rapidului, a fost surprins pe cameră în timp ce pășea în sediul central al PNL. Prezența sa vine în mijlocul eforturilor PNL și PSD de a găsi un candidat comun pentru Primăria Capitalei.

Numele lui Dan Șucu a mai fost vehiculat pentru o candidatură la Primăria Capitalei sau pentru o candidatură la Primăria Sectorului 1 din București.

În momentul în care au apărut zvonurile privitoare la candidatura lui Dan Șucu la Primăria Capitalei, soția sa, Dana Șucu, a negat acest zvon.

”S-a tot vehiculat în presă o știre total neadevărată cu privire la o eventuală aspirație politică a soțului meu, Dan Șucu. El a declarat in mod repetat că nu are ambiții politice. În același timp, este și președintele Concordiei, cea mai importantă Confederație patronală reprezentativă din România, iar implicarea lui politică ar fi neacceptabilă. În concluzie – sunt doar speculații.”, a spus ea pe contul personal de Instagram.

Cu toate acestea, Dan Șucu a fost văzut intrând în sediul central al PNL, chiar în perioada în care se duc negocieri pentru desemnarea candidaților.

Mitică Dragomir: Dan Șucu candidează la Sectorul 1
Omul de afaceri Dan Șucu ar putea candida la Primăria Sectorului 1, acolo unde ar fi un adversar electoral de temut pentru Clotilde Armand.

„Dom’ne, ce am auzit eu îți dau în premieră. Nu spune nici o televiziune, nimeni. Nu s-ar duce la Primăria Capitalei primar. Ci unde ia sigur, la Sectorul 1 cică”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik, notează România TV.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor