logo
RNTV Live

Dan Morega este surprins din nou conducând fără permis, fostul prefect reacționează într-un mod șocant

dan_morgea
Theo Tănăsescu

Dan Ilie Morega, fostul prefect al judeţului Gorj, a fost surprins din nou la volan fără a deține permis de conducere, pentru a doua oară într-un interval de doar șase zile. În momentul în care a fost oprit de polițiști, acesta a reacționat indignat și le-a transmis un mesaj, amenințând că îi va da în judecată: “Dar nu le e rușine? Păi, să oprești un ofițer de informații? Un profesor universitar doctor, mulți dintre ei au făcut studiile la mine sau încă le fac. Mă țin de aici o oră, iar eu trebuie să plec la București.”

Deși Morega, în vârstă de 78 de ani, are permisul de conducere retras din motive medicale, el a continuat să conducă, relatează ziare.com.

Duminică acesta a fost oprit, din nou, în trafic de poliţişti, la Baia de Aramă, în judeţul Mehedinţi.

“Polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un bărbat de 78 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în orașul Baia de Aramă.

Morega neagă că ar avea permisul retras

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar avea permisul de conducere retras, din motive medicale. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinți.

Fostul prefect de Gorj nu crede, însă, că permisul său de conducere a fost retras şi a anunţat că îi va da în judecată pe poliţiştii care l-au oprit în trafic.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor