logo
RNTV Live

DAN ISTRATE, un cunoscut fost polițist, vrea să instaureze ordinea în Târgșorul Vechi. Acuzații incredibile la adresa primarului comunei / FOTO DOCUMENTE

istrate 3
Oana Stoica

De primarul comunei Târgșorul Vechi, Nicolae Drăgan, acuzațiile și scandaluri s-au ținut lanț în ultimii ani.

Acuzat de la modul dictatorial în care administrează comuna, până la ”afaceri” mult mai grave și penale, primarul PNL s-a strecutat la limita legii.

Au fost acuzații legate și de modul de direcționare a banilor publici către familia primarului.

Aici, Republikanews și Ploiești Tv au publicat o amplă anchetă legată de modul în care, fără să țină cont de lege, Nicolae Drăgan își alimentează firmele și familia cu bani publici.

Detalii găsiți aici: https://portal.republikanews.ro/o-primarie-din-prahova-ofera-contracte-pe-ochi-frumosi-video/

Iată că primarul sfidează legea, mai departe, fără nici o jenă. Încă o dovadă vine din partea lui Dan Istrate ( Eusebiu Istrate), fost polițist, consilier local PSD în comună.

Nu este prima oară când Dan Istrate dă dovadă de integritate și de respect față de oameni care l-au ales. De foarte multe ori a atras atenția, în mod public, asupra neregulilor din comună.

Acum, Istrate vine cu o postare incendiară pe contul lui de Facebook, dar și cu dovezi care atestă că primarul Drăgan încalcă flagrant legea, fără să se teamă de consecințe.

Redăm mai jos postarea domnului Dan istrate:

”Pentru ca tot sunt făcut de acest hoț, actualul primar, “sifonar mincinos” o sa va aduc la cunoștință atât dumneavoastră cât și organelor abilitate, toate furturile făcute din banii comunei de către el, familia sa și acoliții lui.

Aceștia au format un grup infracțional prin care sistematic fura din banii publici lăudându-se ca au relații în toate mediile și sunt intangibili.(scapă de toate dosarele sau sunt ținute prin sertare).

Mai jos încep sa vă prezint concesionarea ilegala catre fiul său Dragan Adrian a 1894 mp în satul Strejnicu, unde au corturile de nunti amplasate, cu suma modica de 1,3 euro/mp +TVA în condițiile în care licitația începea de la 9,5 euro/mp+TVA, în anul 2014.Cu toate ca nu avea voie sa ii concesioneze propriului fiu acest teren, făcând abuz în serviciu, a construit corturile pe terenul luat ilegal nerespectand nici o clauza a contactului de concesiune fiul acestuia având proprietăți.

Țin sa va anunț ca nu mi-e frica de acest individ și am sa merg pana la capăt‼️” – a postat Dan Istrate pe Facebook.

FOTO DOCUMENTE

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor