Sursă foto: Libertatea

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Constanța au făcut joi o percheziție la locuința din București a lui Dan Diaconescu.

Fostul patron OTV, figură celebră în mass-media românească, este acuzat că ar fi întreținut în repetate rânduri acte sexuale contracost cu minore, în București și Constanța, în 2020 și 2021.

Sursele G4Media spun că procurorii îl suspectează pe Dan Diaconescu de act sexual cu minori în formă continuată și prostituție în formă continuată. Acesta ar fi făcut sex în 2020 și 2021, contracost, cu o minoră de 15 ani, deși știa vârsta acesteia, și ulterior cu sora ei geamănă. Faptele s-ar fi petrecut în Constanța și București. Tot în perioada respectivă, Diaconescu, fostul șef OTV, ar fi încercat să cumpere virginitatea unei alte minore. Una dintre gemene l-ar fi mințit că are o prietenă minoră, l-a filmat și, ulterior, l-au șantajat pentru bani.

Fost patron al televiziunii de cancan Oglinda TV (OTV) și, fondator al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), unul cu mesaj populist și extremist, care a ajuns la 15% și a obținut 21 de senatori și 47 de deputați la alegerile generale din 2012, Diaconescu a fost condamnat definitiv pentru șantaj, la 5 ani jumătate de închisoare cu executare, în 2015. Diaconescu a fost eliberat după aproape 3 ani, în 2017.

În ultima perioadă, Diaconescu s-a apropiat de formațiunea politică AUR, afișându-se în repetate rânduri alături de George Simion și chiar fiind unul dintre nașii de la nunta liderului de partid.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *