logo
RNTV Live

Dai BAC-ul şi ai nevoie de meditaţii ? Vezi cum poţi să le faci gratuit

Ashs-students-laughing
Raluca Eparu

40 de elevi de clasa a XII a din Prahova vor fi meditaţi gratuit la limba română şi matematică în cadrul proiectului “Scientia” susţinut de Asociaţia “Ai Carte”, cu sprijinul Cercului de donatori Ploieşti si al câtorva profesori voluntari. Cei care îşi doresc să primească culegeri, dar şi meditaţii gratuite trebuie să se înscrie până pe 15 octombrie 2016, ora 23.59.  În luna iulie a acestui an, la Cercul de Donatori Ploiesti a fost strânsă suma (apx.5.000 de lei) care să asigure bugetul pentru culegerile necesare pregatirii examenului de Bacalaureat, iar profesori voluntari vor ajuta elevii să aprofundeze şi să înţeleagă materia de examen. Elevii care vor sa se inscrie in proiect vor trebui să trimită un email la adresa contact@aicarte.org care să conţină obligatoriu următoarele informaţii:
– Datele de contact (nume si prenume, telefon, email)
– Programul in care participa la orele de curs (pentru a putea face programarile)
– Media ultimului an de studii (media generala din clasa a XI-a) si mediile la Matematica si Limba romana
– Alte realizari deosebite in domeniul educatiei (concursuri, olimpiade etc)
– Numarul de membri de familie
– Venitul mediu pe membru de familie pe ultimele 3 luni
– Un eseu de maxim 1 pagina A4 (Times New Roman 14) care sa cuprinda opinia candidatului cu privire la “Legatura dintre educatie si succesul in viata”. Cursurile se vor desfăşura la Anticaffe New Experience.

citeşte mai multe despre criteriile de departajare aici:

Meditatii gratuite pentru Bacalaureat pentru 40 de elevi prahoveni

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor