Europarlamentarul Dacian Cioloș, membru al partidului REPER, a exprimat dezamăgirea sa față de modul în care președintele României, Klaus Iohannis, își îndeplinește atribuțiile și comunică cu societatea. Acesta a subliniat că președintele ar trebui să joace un rol important în moderarea societății și să ofere încredere.

Cioloș a declarat că a avut așteptări mari de la președinte și că funcția de președinte ar trebui să implice punerea problemelor pe masă și căutarea de soluții. El a subliniat că este dezamăgit de modul în care președintele își îndeplinește această funcție și că acesta nu a reușit să inspire încredere în societate.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis ar fi putut face mai mult în cei nouă ani de mandat, Cioloș a răspuns afirmativ, susținând că președintele ar fi putut preveni situația actuală dacă ar fi luat măsurile necesare.

De asemenea, Cioloș a menționat că există o creștere a agresivității în politică și că oamenii se îndreaptă spre extreme, deoarece pierd încrederea în partidele politice și în sistemul democratic în general.

Aceste declarații au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate și reflectă opiniile europarlamentarului REPER cu privire la actuala conducere prezidențială.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *