logo
RNTV Live

Cursă de livrare la stațiile de distribuție a carburanților cu final neașteptat. Prinsi în flagrant

furt motorină 2
Erika Stoica

Cursă de livrare la stațiile de distribuție a carburanților cu final neașteptat. Prinsi în flagrant

Ieri, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în baza unor informații deținute au surprins, în flagrant delict, doi bărbați în timp ce sustrăgeau 85 de litri de combustibil dintr-o cisternă.

În fapt, cei doi bărbați cu vârstele de 36, respectiv 52 de ani, în calitate de conducători auto ar fi efectuat împreună o cursă de livrare la stațiile de distribuție a carburanților, ocazie cu care au păstrat din cantitatea de livrat o anumită parte în scopul de a și-o însuși ulterior, fapt petrecut la întoarcerea din cursă, într-o parcare din comuna Brazi.

În urma cercetării la fața locului a fost identificat și ridicat de pe autocisternă un dispozitiv artizanal electronic acționat cu o telecomandă.

În baza probatoriului administrat față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor