logo
RNTV Live

Cupa “Ursul 1 Mai” – O Festivitate a Mini-Rugby-ului la Măgureni

439849633_822612269897025_5767251328209109157_n
Erika Stoica

La Măgureni, în inima județului Prahova, s-a desfășurat o festivitate dedicată mini-rugby-ului, în cadrul primei ediții a Cupei “Ursul 1 Mai”. Evenimentul a avut loc pe 1 mai 2024 și a adunat peste 150 de copii din 7 cluburi renumite din județele Buzău, Brașov și Prahova.

Printre cluburile participante s-au numărat SCM Gloria Buzău, ARC Cristian, CS Brenndorf, CSO Cetate Râșnov, SCR Săcele, ACS Aurora Băicoi și ATCS Ursul Măgureni, fiecare reprezentând cu mândrie culorile și spiritul sportiv al comunităților lor.

Deschiderea oficială a competiției a fost marcată de primarul Comunei Măgureni, Iordache Gheorghe, împreună cu reprezentanta Ambasadei Irlandei în România, HOULIHAN Jeenifer, care au dat startul festivităților și au oficiat premierea participanților.

Pe lângă meciurile intense de mini-rugby, spectacolul a fost întregit de un program artistic susținut de Ansamblul Folcloric Prahovița și profesorii Andrei ANGHELESCU & BalkanicKids, care au demonstrat talentul și pasiunea pentru cultură și sport din comunitate.

Competiția s-a desfășurat pe stadionul Davidescu, sub atenta supraveghere a arbitrilor Ioana ANDRĂȘESCU, Ana Maria Elena VOICU, Ianis DRAGOȘ, Cristian Gabriel Paxino VĂCARU și Bianca Alexandra PREDA, care au asigurat corectitudinea și fair-play-ul pe teren.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor