logo
RNTV Live

„Cupa de Iarnă Constantin Tabarcea” a revenit micilor fotbaliști ai CSM Ploiești!

cupa de iarna ctin tabarcea
Cristian Anghelescu

„Cupa de Iarnă Constantin Tabarcea” a revenit micilor fotbaliști ai CSM Ploiești!

Echipa de fotbal juniori „D” a CSM Ploieşti, antrenată de Florian Nicolae, a reuşit să câştige prima ediţie a „Cupei de Iarnă Constantin Tabarcea”. Competiţia de minifotbal a fost organizată de Liga Suporterilor „Constantin Tabarcea” şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova şi a fost rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2007.

La startul competiţiei au fost 12 formaţii înscrise, iar faza preliminară a avut loc în zilele de 20 şi 21 ianuarie, la Valea Călugărească, cu două grupe de câte 6 echipe, în care s-a jucat „fiecare cu fiecare”. Puştii de la CSM Ploieşti au ocupat locul al III-lea în grupă şi s-au calificat, astfel, pentru turneul final al competiţiei, desfăşurat la Sala Sporturilor Olimpia.

Meciurile câștigătorilor

Băieţii pregătiţi de Florian Nicolae au trecut în sferturi de finală de Petrosport, cu scorul de 2-1, după care au avut nevoie de loviturile de departajare pentru a se impune în semifinala cu Petrolul I Ploieşti. A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar şi 3-1 la penaltiuri pentru CSM Ploieşti. Apoi, în finala mare, reprezentanții CSM-ului au făcut spectacol şi au câştigat cu 5-0 disputa cu AS Viking, golurile fiind marcate de Matei Caravia, David Moisei (2), Petre Racoveanu şi Marius Dumitru.

În afara trofeului pus în joc, echipa învingătoare a intrat şi în posesia a două premii individuale oferite de organizatori: Alexandru Andreescu a fost declarat cel mai bun portar, iar David Moisei a fost considerat cel mai bun jucător.

Lotul de jucători pe care a contat Florian Nicolae a fost următorul: Alexandru Andreescu şi Andrei David (portari); Marius Dumitru, Petre Racoveanu, Denis Sava, David Moisei, Andrei Nuţu, Ion Rădulescu, Matei Caravia (jucători de câmp).

sursa: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor