Cum va fi vremea miercuri și joi

Ne așteaptă o toamnă ciudată! Cum va fi vremea
Specialiștii anunță o toamnă neobișnuit de caldă și secetoasă. Cum va fi vremea.
cautam-reporteri-republikanews

Vremea va fi în general frumoasă, cu unele înnorări în regiunile extracarpatice, unde va fi ceață, burniță și ploi slabe, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Astăzi, în regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, pe arii restrânse se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă sau de ploaie slabă. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă cu cerul variabil, însă din nou în zonele joase local va fi ceaţă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea.

Joi, în regiunile extracarpatice vor mai fi înnorări şi îndeosebi în cursul nopţii va fi ceaţă, asociată izolat cu burniţă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, dar mai ridicate în vestul ţării, unde vremea va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 6 grade.

Sursa: românia liberă

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here