logo
RNTV Live

Cum va fi vremea de Florii și 1 Mai

surprize Ce surprize rezervă vremea. Este timpul plimbărilor
Erika Stoica

Administrația Națională de Meteorologie a dezvăluit prognoza meteo pentru intervalul 22 aprilie – 5 mai 2024, oferind informații despre evoluția temperaturilor și a ploilor în diverse regiuni ale țării.

Muntenia:

În prima săptămână, temperaturile maxime vor oscila între 14 și 21 de grade Celsius în intervalul 22 – 28 aprilie. Ulterior, în restul perioadei, se preconizează creșterea temperaturilor, cu medii ale maximelor cuprinse între 22 și 24 de grade Celsius, cele mai ridicate valori fiind înregistrate între 30 aprilie și 2 mai. Regimul termic nocturn va avea minime între 5 și 9 grade Celsius în prima săptămână, iar după data de 28 aprilie, temperatura aerului va crește ușor, situându-se între 8 și 11 grade Celsius. Probabilitatea de ploi este mai mare în intervalul 22 – 27 aprilie și spre sfârșitul perioadei.

Vremea la Munte:

În primele zile, între 22 și 26 aprilie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade Celsius., Ulterior, în perioada 26 aprilie – 2 mai, se va înregistra o încălzire treptată, cu temperaturi medii maxime de 12…13 grade Celsius. Până la finalul intervalului, vremea va deveni mai rece, cu media maximelor în jurul a 10 grade Celsius. Regimul termic nocturn va avea minime între -2 și 1 grad Celsius în intervalul 22 – 27 aprilie, urmând să crească ușor după data de 27 aprilie, situându-se în jurul a 6 grade Celsius. În ultimele două nopți ale intervalului (4 și 5 mai), minimele vor scădea ușor până spre 4 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 22 – 27 aprilie și spre sfârșitul intervalului.

Aceste previziuni oferă un context pentru perioada Floriilor și 1 Mai, indicând fluctuațiile de temperatură și probabilitatea de ploi în diverse regiuni ale țării. Este recomandabil ca oamenii să fie pregătiți pentru aceste condiții meteo variabile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor