logo
RNTV Live

Cum va fi vremea de 1 Mai!/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Cum va fi vremea de 1 Mai!

Se anunță un week-end cu vreme bună la Ploiești de 1 mai. Meteotologii prognozează temperaturi de peste 20 de grade. Și la munte va fi vreme bună, valorile termice urcând până la 8 grade Celsius.

Cum va fi vremea de 1 Mai!

Dacă acum, în Prahova media valorilor diurne este de 23- 24 de grade, în zilele următoare temperatura aerului va scădea, astfel că în ziua de 29 aprilie se vor înregistra valori în jurul a 16 grade. De 1 mai, în Ploiești, temperatura maximă va fi în jurul valorii de 19- 20 de grade Celsius.

La munte, în perioada 1 – 4 mai, vremea se va încălzi ușor. Temperatura medie va urca până la valoarea de 8 grade Celsius. Ulterior vremea se va încălzi treptat, astfel încât media regională a maximelor în intervalul 30 aprilie – 08 mai va fi cuprinsă între 16 și 20 de grade.

 După data de 02 mai și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni a prognozei, tendința temperaturii aerului va fi de creștere ușoară, astfel încât până la sfârșitul intervalului media minimelor va fi de 8 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în zilele de 27 și 28 aprilie, respectiv în intervalul 06 -08 mai. La munte, până pe 27 aprilie, media valorilor diurne va fi de 9 – 10 de grade, apoi temperatura aerului va scădea până spre 6 grade în zilele de 28 și 29 aprilie. La munte, potrivit ANM, probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor