logo
RNTV Live

Cum se …scuză PMP şi ALDE pentru ce s-a întâmplat astăzi în şedinţa de consiliu

consiliul local (4)
rnews

După ce şedinţa în cadrul căreia ar fi trebuit să fie votate proiecte cu privire la reabilitarea termică a blocurilor a fost amânată din lipsă de cvorum, atât reprezentanţii ALDE, cât şi cei ai PMP, ies cu declaraţii. Nici unii, nici ceilalţi nu admit ideea de sabotaj, ci invocă motive fie de natură personală, fie vicii de procedură.

George Pană, viceprimar Ploieşti, preşedinte ALDE Ploieşti

“Orice şedinţă trebuie să fie însoţită de documentele aferente. În opinia mea, se putea face foarte bine o convocare pentru o şedinţă extraordinară, care putea să aibă loc luni, timp în care puteau fi examinate toate documentele pentru a se vota în cunoştinţă de cauza. Acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care am ales să absentăm. Modalitatea aceasta de a face şedinţe de pe o zi pe alta, fără documentele necesare, am considerat-o nepotrivită. Mâine mă voi consulta cu colegii mei şi, dacă sunt în oraş, dacă sunt lămuriţi, vom vedea dacă ne prezentăm sau nu la şedinţă.”

Cătălina Bozianu, preşedinte PMP Prahova

” Eu ştiu că a fost şedinţă, dar ştiu, de asemenea că ai mei colegi nu sunt obligaţi să participe, fiind o şedinţă ” de îndată”. Nici nu ştiam ce e pe ordinea de zi… Din câte cunosc, unul dintre consilieri era la serviciu, iar celălalt e plecat în delegaţie. Voi lua legătura cu ei şi o să văd dacă vor participa mâine. Nici vorbă de sabotaj sau lucruri de genul acesta”

Cei de la PSD Prahova nu au putut fi contactaţi pentru a afla motivul pentru care nu s-au prezentat la şedinţa de consiliu de astăzi

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor